Mijn site
  • Home
  • Opleidingen
    • AANVULLENDE ALGEMENE VORMING
    • ZO ONDERNEEM JE MET SUCCES
    • INFORMATICA >
      • Samen content ontwikkelen
      • Office: Word, Excel, Powerpoint
      • E-services
      • Korte cursussen
    • KAPPERSACADEMIE >
      • Kapper dagcursus
      • Kapper avondcursus
      • Barbier
    • KOKEN >
      • Hulpkok
      • Kok
      • Wijn en gastronomie
      • Masterclasses
      • Korte cursussen
      • Bakken
    • MODE/CREATIEF >
      • Mode
      • Creatief
    • NEDERLANDS VOOR ANDERSTALIGEN
    • SCHOONHEIDSACADEMIE >
      • Schoonheidszorgen overdag
      • Voetverzorging >
        • Voetverzorging
        • Gespecialiseerde technieken voetverzorging
      • Handverzorging >
        • Handverzorging
        • Nagelstylist
      • Lichaamverzorging
      • Gelaatsverzorging
      • Make-up >
        • Make-up
        • Visagie
      • Voetreflexologie
    • TALEN
    • ZORG & WELZIJN >
      • BEGELEIDER ANIMATOR ID OUDERENZORG
      • BEGELEIDER IN DE KINDEROPVANG >
        • BEGELEIDER IN DE KINDEROPVANG
        • BEGELEIDER IN DE BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG
        • KINDERBEGELEIDER BABY'S EN PEUTERS
      • HUISHOUDHULP
      • INTERCULTURELE MEDEWERKER
      • JEUGD- EN GEHANDICAPTENZORG
      • KRAAMZORG
      • LOGISTIEK ASSISTENT
      • UITVAARTMEDEWERKER
      • ZORGKUNDIGE
  • Bijscholingen
    • Studiedag 15 februari 2019
  • Nuttige info
    • Infomomenten
    • Opleidingscheques
    • Vermindering of vrijstelling van inschrijvingsgeld
    • Kindergeld
    • Educatief verlof
    • Centrumreglement
    • Premie Horeca Vorming Vlaanderen
    • Interessante links
    • Medisch attest
    • Diploma secundair onderwijs
  • In de kijker
    • Open lesweek
    • Getuigenissen >
      • Getuigenis van Dietger
      • Getuigenis van Elly
      • Getuigenis van Jolien
    • Buitenlandse stage opleiding BIKO en BBKO
    • Kappersacademie
    • Italiëreizen
    • Activiteiten afdeling Talen
  • Inschrijven
  • Contact
Picture
​HOTEL 2
​
Na dit jaar kan je zelfstandig en in groep een volledig gastronomisch menu bereiden en dit zowel wat voorbereiding als wat afwerking betreft.De nadruk ligt hierbij op het bereiden van vlees- en gastronomische gerechten. Wanneer je geslaagd bent in het tweede jaar hotel, krijg je het deelattest van kok. Iemand die een restaurant of brasserie wil starten als zelfstandige, dient naast de kennis van bedrijfsbeheer ook zijn beroepsbekwaamheid te kunnen bewijzen. Het certificaat van kok is hiervoor aanvaard.

​Toelatingsvoorwaarden: Hotel 1 gevolgd hebben of toelatingsproef afleggen.
Lessenrooster
Prijslijst
Openingsuren secretariaat Jozef Calasanzstraat 4, 2400 Mol

maandag t.e.m. vrijdag 08.30 u. - 16.30 u.
maandag t.e.m. donderdag 18.00 u. - 21.00 u.
​
Telefoon 014 31 40 98  of 014 31 70 61
Contacteer ons: info@cvomol.be of info@vspwmol.be


Picture
   Volg ons op Facebook:
   CVO Mol
   VSPW Mol


Picture
Website made by Roularta Digital